woensdag 12 oktober 2016

Een keileuke workshop met een PRACHTIG resultaat



        
We hadden gisteren de eerste workshop in deze reeks

Wie wil er deze winter niet genieten van een stijvolle, superzachte en heerlijk warme kantsjaal / stola  die bij onze outfit past ?   Te duur ? Neen hoor,  we haken hem toch gewoon zelf !!!
















We haken een superleuke stola/ kantsjaal.   Prachtig kanteffect in een luxueus haakgaren.

Je hoeft geen haakwonder te zijn om deel te nemen,  Als je een "stokje" en een "losse" kan haken dan gaat dit absoluut lukken.  Bovendien zet ik je heel duidelijk op weg.



De workshop gaat door in Herentals op vrijdagavond 18 januari.  Omwille van het knusse karakter zijn de plaatsen wel beperkt en momenteel lopen de inschrijvingen al binnen dus ..... reserveer vlug je plaatsje.

Maak je hem in een klassiek en neutraal kleurtje, dan past hijbij elke outfit.  Wil je wat gedurfder, geen enkel probleem, en misschien haak je hem wel in elke beschikbare kleur :-)    Fijn om jezelf te verwennen, maar ook als ideale geschenk onder de kerstboom voor alle jonge(en iets minder jonge)dames :-)

De kleuren kies je zelf uit het ruime gamma.  Het kwaliteits haakgaren dat we gebruiken en ingebrepen is in de deelnameprijs zorgt voor het pure luxegevoel.






Inschrijven kan je HIER


DOEN !!!!!!!!!